IDZIEMY RAZEM PO TWOJĄ FORMĘ! 40% RABATU NA PLAN DIETETYCZNY I TRENINGOWY! SKORZYSTAJ Z KODU "40PT"

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 30 g Cebula
  • 5 g Oliwa z oliwek
  • 100 g Papryka czerwona
  • 50 g Pieczarki
  • 20 g Ryż brązowy
  • 70 g Wieprzowina - szynka bez tłuszczu
239 kcal
Białka
18.78 g
Tłuszcze
9.58 g
Węglowodany
19.36 g

Sposób przygotowania

Nadziewana papryka z miesem mielonym i pieczarkami.

Papryki myjemy. Odcinamy im główki i wycinamy gniazda nasienne. Solimy i pieprzymy w środku po czym odkładamy na bok. Ryż gotujemy na sypko i studzimy, na końcu mieszamy go z farszem. Przygotowujemy farsz : podsmażamy na oliwie mięso mielone z szynki i warzywa. Gdy farsz jest gotowy faszerujemy papryki, przykrywamy czapeczką i przekładamy do naczynia żaroodpornego.Pieczemy około godzinę w 180 stopniach. Papryki pocięte w poprzek można piec 45 minut- to w zupełności wystarczy.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}