IDZIEMY RAZEM PO TWOJĄ FORMĘ! 40% RABATU NA PLAN DIETETYCZNY I TRENINGOWY! SKORZYSTAJ Z KODU "40PT"

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 70 g Marchew
  • 100 g Mięso z piersi kurczaka (bez skóry)
  • 14 g Oliwa z oliwek
  • 35 g Pietruszka
  • 100 g Ryż paraboliczny (parboiled)
603 kcal
Białka
30.72 g
Tłuszcze
16.35 g
Węglowodany
83.12 g

Sposób przygotowania

Mało skomplikowana ale smaczna propozycja. Zaletą jest prostota wykonania.

Pierś kurczaka umyć i przyprawić ulubionymi przyprawami, a także solą i pieprzem. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Warzywa umyć, i zetrzeć na tarce. Wymieszać i ułożyć na kurczaku. Lekko skropić oliwą z oliwek. Przykryć naczynie szklaną pokrywką. Piec w rozgrzanym do 190 st. C piekarniku przez około 20 - 30 minut. Ryż ugotować pod przykryciem w lekko osolonej wodzie. Danie podawać polane lekko oliwą z oliwek.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}