BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 30 g Cebula
  • 20 g Jogurt naturalny 2%
  • 25 g Koncentrat pomidorowy 30%
  • 70 g Makaron razowy
  • 100 g Mintaj (świeży)
  • 14 g Oliwa z oliwek
  • 80 g Pomidor
505 kcal
Białka
28.46 g
Tłuszcze
16.88 g
Węglowodany
59.90 g

Sposób przygotowania

Mintaj w pomidorach z makaronem

Składniki dodatkowe: Przyprawy do ryby (pieprz, sól, przyprawa do ryb itp) Przyprawy do sosów (bazylia, oregano, lubczyk itp) Pietruszka nać Umytą rybę osuszamy i nacieramy przyprawami i odstawiamy na ok. 15-20 min. Pomidory parzymy, ściągamy skórkę i kroimy na cienkie plastry. Cebule kroimy w krążki lub dowolnie. Jogurt miksujemy z koncentratem, oliwą i przyprawami, mieszamy, gotujemy chwilę w rondelku. Nastawiamy piekarnik na 190-200 stopni. Żaroodporne naczynie smarujemy oliwą. Układamy rybę, zalewamy sosem, kładziemy plastry pomidora i cebulę, ewentualnie przyprawiamy. Wkładamy do rozgrzanego piekarnika i pieczemy ok. 15-20 min. W między czasie gotujemy makaron w lekko osolonej wodzie. Danie podajemy udekorowane pietruszką zieloną.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}