IDZIEMY RAZEM PO TWOJĄ FORMĘ! 40% RABATU NA PLAN DIETETYCZNY I TRENINGOWY! SKORZYSTAJ Z KODU "40PT"

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 20 g Cebula
  • 20 g Koncentrat pomidorowy 30%
  • 40 g Makaron razowy
  • 8 g Oliwa z oliwek
  • 200 g Pomidorki koktajlowe
  • 55 g Tuńczyk w sosie własnym
338 kcal
Białka
19.51 g
Tłuszcze
10.21 g
Węglowodany
42.12 g

Sposób przygotowania

Spaghetti z tuńczykiem w sosie pomidorowym

Składniki dodatkowe: - papryka, pieprz, sól i przyprawa do kuchni włoskiej - bazylia lub pietruszka nać - czosnek. Makaron spaghetti z pełnego ziarna ugotować w lekko osolonej wodzie.Otworzyć puszkę i odcedzić tuńczyka (kawałki a nie rozdrobnionego) z wody Na patelnie nalać oliwę i wycisnąć na nią wyciśnięty czosnek i posiekaną cebulkę. Podgrzać, przełożyć rybę na patelnię, przyprawić i smażyć kilka minut, po chwili dodać koncentrat zmieszany z wodą i przyprawami. Makaron wyłożyć na talerze. Polać sosem z tuńczykiem. Udekorować pietruszką i pomidorkami.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}