IDZIEMY RAZEM PO TWOJĄ FORMĘ! 40% RABATU NA PLAN DIETETYCZNY I TRENINGOWY! SKORZYSTAJ Z KODU "40PT"

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 120 g Bakłażan
  • 100 g Brokuły
  • 30 g Cebula
  • 80 g Krojone pomidory z ziołami
  • 90 g Makaron razowy
  • 200 g Mięso z piersi kurczaka (bez skóry)
  • 12 g Oliwa z oliwek
  • 10 g Ser parmezan
754 kcal
Białka
63.00 g
Tłuszcze
22.98 g
Węglowodany
73.68 g

Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka w sosie pomidorowym z bakłażanem

Składniki dodatkowe: pieprz sól papryka ostra przyprawa do kurczaka czosnek pietruszka nać Pierś z kurczaka pokroić, natrzeć oliwą z oliwek, posypać przyprawami i umieścić w naczyniu żaroodpornym. Bakłażana pokroić w kostkę, podsmażyć z cebulą i czosnkiem, około 2 minut na rozgrzanej patelni. Przełożyć do naczynia żaroodpornego, zalać całość pomidorami. Piec około 25 minut w temp. 180 stopni. Bezpośrednio na talerzu posypać pietruszką oraz startym parmezanem. Makaron ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu, nie dopuszczając do rozgotowania. Przed podaniem skropić oliwą z oliwek. Brokuły ugotować na parze lub w wodzie, nie dopuszczając do rozgotowania.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}