IDZIEMY RAZEM PO TWOJĄ FORMĘ! 40% RABATU NA PLAN DIETETYCZNY I TRENINGOWY! SKORZYSTAJ Z KODU "40PT"

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 2 szt Jajo kurze całe
  • 50 g Mleko 2%
  • 5 g Oliwa z oliwek
  • 25 g Pestki dyni
  • 75 g Płatki owsiane
  • 15 g Rodzynki
  • 50 g Twaróg półtłusty
734 kcal
Białka
39.55 g
Tłuszcze
35.16 g
Węglowodany
64.88 g

Sposób przygotowania

Omlet z twarogiem, płatkami owsianymi, pestkami dyni i rodzynkami

Płatki owsiane mielimy w blenderze, lub młynku do kawy (można również bez mielenia). Dodajemy do nich jaja, mleko, pokruszony twaróg, pestki z dyni i rodzynki. Wszystko solimy odrobiną soli a następnie mieszamy. Rozgrzewamy patelnie, nasmarowaną odrobiną oliwy z oliwek. Wlewamy ciasto (wszystko, lub na dwa mniejsze omlety - mniejszy łatwiej przekręcić na drugą stronę). Smażymy na małym ogniu aż ciasto nabierze twardszej konsystencji, nie doprowadzając do przypalenia. Następnie przekręcamy omlet na drugą stronę smażąc jeszcze chwilkę.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}