IDZIEMY RAZEM PO TWOJĄ FORMĘ! 40% RABATU NA PLAN DIETETYCZNY I TRENINGOWY! SKORZYSTAJ Z KODU "40PT"

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 4 szt Jajo kurze całe
  • 50 g Łosoś (wędzony)
416 kcal
Białka
40.75 g
Tłuszcze
27.48 g
Węglowodany
1.44 g

Sposób przygotowania

Jajecznica z wędzonym łososiem i cebulą

Jaja wbijamy do miseczki, dodajemy pokrojonego wędzonego łososia (na zimno, lub na ciepło). Następnie dodajemy sól, pieprz i pokrojony w kawałeczki ząbek czosnku. Patelnię psikamy bezkalorycznym olejem do smażenia, lub smarujemy odrobiną oliwy, masła klarowanego, czy oleju kokosowego. Po rozgrzaniu patelni wrzucamy pociętą w kostkę cebulę i chwilę smażymy. Dodajemy zawartość miseczki i smażymy mieszając do czasu ścięcia się jaj. Do smaku możemy wcześniej dodać kapary.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}