IDZIEMY RAZEM PO TWOJĄ FORMĘ! 40% RABATU NA PLAN DIETETYCZNY I TRENINGOWY! SKORZYSTAJ Z KODU "40PT"

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 100 g Jabłko
  • 3 szt Jajo kurze całe
  • 5 g Oliwa z oliwek
  • 75 g Płatki owsiane
  • 10 g Rodzynki
  • 40 g Twaróg chudy
711 kcal
Białka
39.98 g
Tłuszcze
28.49 g
Węglowodany
73.69 g

Sposób przygotowania

Omlet z jabłkiem, rodzynkami i cynamonem

Do miseczki wbijamy jaja, oraz wsypujemy płatki owsiane, twaróg i mleko ok 30-40ml. Dodajemy sól, cynamon i miksujemy wszystko blenderem do uzyskania konsystencji ciasta. Dodajemy rodzynki i mieszamy. Następnie rozgrzewamy patelnię nasmarowaną odrobiną oliwy z oliwek, masła klarowanego, lub smalcu. Ciasto wlewamy na patelnię i smażymy kilka min. przekręcając na drugą stronę (w celu łatwiejszego przekręcenia można usmażyć dwa mniejsze omlety). Jabłko kroimy w plasterki i kładziemy na usmażonym omlecie.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}