IDZIEMY RAZEM PO TWOJĄ FORMĘ! 40% RABATU NA PLAN DIETETYCZNY I TRENINGOWY! SKORZYSTAJ Z KODU "40PT"

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 1 szt Jajo kurze całe
  • 200 g Miruna (świeża)
  • 75 g Ryż basmati
  • 250 g Szpinak (mrożony)
547 kcal
Białka
49.00 g
Tłuszcze
9.85 g
Węglowodany
65.46 g

Sposób przygotowania

Miruna z ryżem basmati i szpinakiem

Ryż gotujemy wg zaleceń na opakowaniu. Tak żeby nie doprowadzić do rozgotowania. Filet z miruny pieczemy owinięty w folię aluminiową np w piekarniku, grillu elektrycznym, czy kombiwarze do czasu gdy ryba będzie miękka, ok 10-15min (rozgrzany piekarnik) - 180 stopni C. Mrożony szpinak gotujemy na patelni do czasu aż się rozpuści, dodajemy sól, jajko i wciskamy czosnek. Wszystko mieszany, do czasu ścięcia się jaja.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}